• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вправи для спини: шлях до краси та здоров'я

    Опубликовано: 2023-12-22 07:24:26

    Красиве тіло - це результат не тільки природи, а й наполегливої праці. Усі знають вправи для ніг, вважаючи їх ключем до привабливості, але не варто забувати про спину. Розвиваючи широкі м'язи спини, ви поліпшите поставу і підтримаєте себе протягом дня.

    Якщо ваша робота пов'язана з тривалим сидінням, вам особливо важливо впровадити вправи для спини у вашу рутину. Навіть удома, всього за 15 хвилин на день, ви зможете зміцнити спину і побачити результати через місяць.

    Для цього вам знадобляться фітбол і гантелі вагою 1-1.5 кг. Почнемо з нахилу тулуба вперед із гантелями в руках. Повторіть вправу 20 разів у три підходи.

    Наступна вправа - лежання на животі та підняття рук і ніг. Це ефективно для широких м'язів спини. Повторіть 25 разів у три підходи.

    Стійте з розведеними руками і гантелями. Повільно нахиляйтеся в сторони. Робіть по 10 нахилів у кожен бік у три підходи.

    Ще одна вправа - лежання на фітболі з розведеними руками і ногами. Балансуючи, утримуйтеся якомога довше. Це поліпшить баланс і зміцнить спину.

    Регулярні вправи допоможуть вам за кілька місяців сформувати красиву спину і підтримувати прекрасну поставу. Будьте готові до захоплених поглядів і компліментів!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.