• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прихована небезпека у ванній: як мило і зубна паста можуть спричинити алергію в дітей

    Опубликовано: 2023-12-09 07:24:13

    Наукові дослідження з Норвегії порушують тривожне питання: антибактеріальні компоненти, як-от триклозан, у складі зубної пасти та мила можуть бути причиною розвитку алергії у дітей. Цей матеріал обговорить потенційні ризики, пов'язані з використанням таких продуктів особистої гігієни та косметики.

    Триклозан, широко поширений у засобах гігієнічного догляду, може чинити вплив на кишкову мікрофлору, що, своєю чергою, може стати джерелом алергічних реакцій у дітей. Ця стаття розгляне результати дослідження і детально пояснить, як ці хімічні речовини впливають на організм дітей.

    Крім того, ми згадаємо про попередні відкриття американських учених, які, навпаки, стверджували, що наявність домашніх тварин у сім'ї може знизити ризик виникнення алергії у дітей.

    У світлі нових даних з Норвегії стає цікавим зіставити ці результати та зрозуміти, як різні чинники впливають на алергічні прояви в маленьких дітей.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.