• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відновлення польотів з аеропорту Бориспіль залишається поки що важкодосяжною метою

    Опубликовано: 2023-12-07 17:00:53

    Відновлення польотів з аеропорту "Бориспіль" залишається поки що важкодосяжною метою, заявив Михайло Подоляк, радник голови Офісу Президента, у програмі "Аргумент".

    За його словами, більшість позитивних змін можливі лише за умови стратегічної поразки Росії на лінії фронту. Повернення рейсів в "Борисполі" ускладнюється численними завданнями, які потрібно вирішити.

    Подоляк наголосив, що безпека має величезне значення, і вона повинна бути вирішена більш об'ємно та суттєво. Поки Росія продовжує повітряні теракти, відновлення рейсів залишається у сфері планів.

    "Ми розуміємо, що інтенсивність не зменшується, попри той факт, як каже президент, що почався новий етап війни", - додав він.

    Поки питання безпеки не буде вирішено, важко говорити про відкриття "Борисполя" для повітряних перевезень. Подоляк підкреслив, що необхідно укладати домовленості з партнерами для постачання систем ППО.

    "Тут буде багато різних рішень, і ці рішення вже логістично завершені. Йдуть поставки", - відзначив він.

    Важливим кроком буде також аналіз того, як Росія використовуватиме свої повітряні сили цієї зими для атак.

    Загалом, з огляду на безпеку та геополітичні обставини, відновлення аеропорту "Бориспіль" виглядає як завдання, яке залишається поза межами найближчої перспективи.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.