• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зелений чай: ефективний засіб проти раку в дітей

    Опубликовано: 2023-12-04 07:24:38

    Екстракт зеленого чаю, відомий давно як потужний антиоксидант, тепер привертає увагу як потенційний засіб у боротьбі з раком у дітей. Австралійський доктор Ораціо Вітторіо з Дитячого ракового інституту провів дослідження, що підтверджують здатність катехіну, який міститься в зеленому чаї, знищувати ракові клітини в дитячому організмі, іноді демонструючи вищу ефективність порівняно з хіміотерапією.

    У результаті своїх досліджень доктор Вітторіо продемонстрував, що катехін із зеленого чаю здатний руйнувати половину нейробластоми всього за 3-4 дні. Нейробластома - важке онкологічне захворювання, що частіше вражає дитячий організм, і його лікування часто буває неефективним, навіть за умови застосування хіміотерапії та опромінення.

    У зв'язку з важливістю його роботи, доктора Вітторіо було удостоєно премії для продовження досліджень антиоксиданту, що надає нову надію на ефективніші методи лікування нейробластоми. Екстракт зеленого чаю стає своєрідним останнім шансом у боротьбі з цим видом раку у дітей.

    Поряд з антираковими властивостями, вчені відзначають, що катехін із зеленого чаю здатний боротися зі шкідливим холестерином, скорочуючи кількість хворих на рак товстої кишки. Успіх у використанні зеленого чаю в медицині під час лікування раку в дітей може призвести до значного зниження кількості хворих і підвищення ефективності терапії.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.