• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нідерланди розширюють допомогу Україні: Новий пакет на 2,5 млрд євро

    Опубликовано: 2023-12-04 09:00:54

    У найближчому році Нідерланди планують надати додатковий пакет допомоги для України на суму 2,5 мільярди євро. Про це повідомила міністерка закордонних справ Нідерландів, Ганке Брюїнс Слот, у заяві перед Українським інформаційним агентством "Укрінформ".

    Висловлюючи підтримку Україні, дипломат зазначила, що Росія, продовжуючи воєнні дії проти України, порушує стандарти Організації Об'єднаних Націй та основні принципи Організації з безпеки та співпраці в Європі (ОБСЄ).

    "Тільки Росія має можливість припинити цю війну. Український народ сміливо захищає свою територію, свій суверенітет і свободу", – заявила Брюїнс Слот під час виступу на пленарній сесії Ради міністрів ОБСЄ.

    Міністр закордонних справ відзначила, що Росія реалізує політику незаконного переміщення та депортації українських дітей, зазначивши, що це здійснюється за участю Білорусі.

    "Ця політика спрямована на знищення української ідентичності та культури. Росія повинна негайно повернути українських дітей на Батьківщину. Я закликатиму всі держави-учасниці ОБСЄ підтримати зусилля, спрямовані на возз'єднання цих дітей із їхніми близькими", - підкреслила Брюїнс Слот у своєму виступі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.