• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Таємниці стрункості: методи зірок шоу бізнесу

    Опубликовано: 2023-12-02 07:24:26

    Залежність зовнішності та доходів:

    Секрет знаменитостей полягає не тільки в таланті, а й у їхньому зовнішньому вигляді, який прямо впливає на доходи. Зірки шоу-бізнесу, прагнучи бути стрункими і привабливими, часто звертаються до різних методів схуднення. Яким чином вони досягають своєї ідеальної форми?

    дієта Дженніфер Лопес:

    Для співачки й акторки Дженніфер Лопес підтримання стрункості в 43 роки - результат співпраці з дієтологом Гейлі Порнрою і дієтою Швидкий метаболізм. Суть методу полягає в прискоренні обміну речовин, чергуючи прийом вуглеводів, білків, овочів і здорових жирів. Цей підхід дає змогу скинути вагу за короткий період.

    дієта Вікторії Бекхем:

    Дизайнер Вікторія Бекхем відома своєю стрункою фігурою, яку вона підтримує за допомогою лужної дієти. Цей метод передбачає споживання великої кількості фруктів і овочів, що створюють лужне середовище в організмі, і виключення продуктів тваринного походження.

    дієта Гвінет Пелтроу:

    Актриса Гвінет Пелтроу дотримується дієти "Чистий кишківник" від доктора Алехандро Юнґера. Цей підхід передбачає виключення продуктів, що подразнюють стінки кишківника, і акцент на лужних продуктах. Юнгер також наголошує на важливості підтримання чистоти розуму і свідомості, активності, позитивних емоцій і регулярної медитації.

    важливість чистоти всередині та зовні:

    За словами Юнґера, чистота розуму і свідомості в парі з позитивними емоціями та регулярною активністю сприяють підтримці стрункості. Очищення організму слід доповнити вибором натуральної косметики та уникненням хімії. Такі методи допомагають зіркам підтримувати ідеальну форму, зберігаючи гармонію всередині та зовні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.