• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Barclays планує економію на $1,25 мільярда та можливе скорочення 2 тисяч робочих місць

    Опубликовано: 2023-11-24 17:00:35

    Фінансовий гігант Barclays розгортає плани з економії до 1 мільярда фунтів стерлінгів (1,25 мільярда доларів), що може включати в себе скорочення до 2 тисяч робочих місць, переважно в бек-офісі британського банку.

    За інформацією Reuters, що посилається на внутрішні джерела, керівництво Barclays, на чолі з головним виконавчим директором, розглядає пропозиції з метою підвищення прибутковості банку. Ці заходи можуть призвести до скорочення від 1500 до 2 тисяч робочих місць, переважно у бек-офісі.

    Представник Barclays відмовився від коментарів, але внутрішні джерела вказують, що плановані зменшення в першу чергу зачеплять Barclays Execution Services. Це стане частиною загального стратегічного плану банку щодо скорочення витрат до 1 мільярда фунтів стерлінгів по всій групі впродовж кількох наступних років.

    Нещодавні роки свідчать про спроби Barclays скоротити витрати через зменшення бонусів та робочих місць у роздрібному та інвестиційно-банківському сегментах. Однак інформація про можливі кроки щодо скорочення робочих місць в Barclays Execution Services та потенційні економії раніше не надходила до загальної громадськості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.