• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фісташки: горіхи для серця та здоров'я в кожному горішку

    Опубликовано: 2023-11-10 07:24:17

    Фісташки стали об'єктом уваги американських учених, які нещодавно провели дослідження, що підтвердили їхній благотворний вплив на здоров'я людини. Виявляється, вже жменя фісташок на день може стати своєрідним щитом, що захищає організм від "поганого" холестерину і стає надійною профілактикою серцевих захворювань і раку.

    Фісташки містять велику кількість антиоксидантів та інших корисних речовин, які відіграють важливу роль у захисті клітин від впливу вільних радикалів. І, що цікаво, фісташки перевершують інші горіхи за вмістом антиоксидантів.

    Фісташки не тільки сприяють зниженню рівня "поганого" холестерину, а й благотворно впливають на серцево-судинну систему. Вони допомагають знизити артеріальний тиск і зменшити ризик розвитку серцевих захворювань, таких як атеросклероз.

    Крім впливу на серце, фісташки позитивно впливають на загальне здоров'я людини. Вони багаті на клітковину, що сприяє нормалізації роботи травної системи і запобігає закрепам.

    Завдяки своєму складу, фісташки допомагають підтримувати здорову вагову рівновагу. Вони сприяють відчуттю ситості та зменшенню апетиту, що може бути корисно для контролю над зайвою вагою.

    Слід пам'ятати, що, незважаючи на всі корисні властивості фісташок, їх слід вживати в розумних кількостях, оскільки горіхи є калорійним продуктом. Жменя фісташок на день - це чудовий спосіб дбати про своє здоров'я та насолоджуватися смачним частуванням, яке сприяє довголіттю й активному життю.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.