• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський закликає Конгрес США підтримувати надання військової допомоги Україні

    Опубликовано: 2023-11-07 13:00:41

    Президент України Володимир Зеленський закликав Конгрес Сполучених Штатів Америки підтримувати надання військової допомоги Україні, наголошуючи, що в іншому випадку існує серйозний ризик російського нападу на країни-члени НАТО. Його заява була опублікована агентством Bloomberg.

    "Якщо Росія атакує нас, вони можуть напасти на країни НАТО, і ви будете надсилати своїх синів та дочок. Вибачте, але вартість цього буде вищою", - зазначив Зеленський, наголошуючи на принципах колективної оборони Альянсу.

    За словами президента, Україна стала передовим рубежем в захисті західної демократії, Європи та "наших спільних цінностей" у зусиллях протистояти російській агресії.

    У зв'язку з цим Зеленський закликав Конгрес не втрачати рішучості, підтримувати міцну позицію і захищати демократію.

    Одночасно президент відхилив припущення про те, що зусилля українських військових для повернення окупованих територій не мають перспективи. Він підкреслив свою позицію, що будь-які мирні переговори передбачають виведення російських військ із України.

    "Так, наш народ втомився. Але загалом наша країна готова до оборони так само, як і на початку конфлікту", - додав глава держави.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.