• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Японська тютюнова компанія JTI продовжує свій бізнес у Росії

    Опубликовано: 2023-11-06 13:00:38

    Японська тютюнова компанія Japan Tobacco International (JTI) прийняла рішення продовжити свою діяльність на російському ринку, незважаючи на складну геополітичну ситуацію. Про це повідомляє видання Forbes Russia, посилаючись на висловлення Сергія Глушкова, директора з корпоративних відносин і комунікацій JTI Росія.

    Сергій Глушков пояснює, що це рішення було прийняте з метою забезпечити споживачів продуктом, до якого вони звикли. Як відомо, тютюновий сектор є одним з важливих галузей економіки Росії, і рішення JTI продовжити свою діяльність свідчить про збереження інтересів споживачів.

    Варто відзначити, що JTI не планує виводити на російський ринок пристрої для нагрівання тютюну нового покоління. Це стосується нових технологій, які з'явилися на ринку тютюнових виробів.

    Директор JTI Росія підкреслив, що компанія дотримується всіх вимог та правил регулювання, як міжнародних, так і на російському ринку. Це свідчить про серйозний і відповідальний підхід компанії до своєї діяльності в Росії.

    Рішення JTI продовжити свою присутність на російському ринку має важливе значення для тютюнової індустрії та економіки країни загалом. Компанія планує продовжити постачання своїх продуктів і задовольняти потреби російських споживачів, долаючи виклики та обмеження, пов'язані з геополітичними факторами.

    Таким чином, JTI продовжує сприяти розвитку тютюнової галузі в Росії та відстоювати інтереси своїх клієнтів, забезпечуючи доступ до тютюнових виробів в умовах складної міжнародної ситуації.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.