• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 5 способів швидко змінити колір волосся вдома

    Опубликовано: 2023-11-03 07:24:44

    Іноді у нас бувають ситуації, коли необхідно освіжити колір волосся або скорегувати відросле коріння, але часу немає на похід до салону краси або використання перманентних фарб. У цій статті ми представимо вам п'ять швидких і перевірених способів, за допомогою яких ви зможете змінити колір волосся в домашніх умовах.

    Кремоподібні тіні та туш для вій. Якщо у вас немає часу на фарбування коренів, можна скористатися кремоподібними тінями або тушшю для вій, колір яких збігається з вашим відтінком волосся. Акуратно нанесіть їх на корені волосся, щоб тимчасово закрити відрослі ділянки.

    Лимон і горілка. Для надання волоссю природного золотистого блиску, можна протерти окремі пасма сумішшю, що складається з соку половини лимона і 20 грамів горілки. Цей метод допоможе освітлити волосся і надати йому сонячного відтінку.

    Шампунь для освітленого волосся. Шампуні, призначені для догляду за освітленим волоссям, не тільки підходять для блондинок, а й також можуть оживити шевелюру в шатенок і брюнеток. Вони допоможуть зберегти яскравість і свіжість забарвлення волосся.

    Штучні перуки. Перуки - це найпростіший і найефективніший спосіб радикально змінити свій образ. Однак під час вибору перуки слід звернути увагу на важливий нюанс: штучне волосся повинне максимально імітувати натуральне, що означає, що колір чубчика і кінчиків волосся має бути світлішим, ніж біля коріння.

    Відтінкові пінки, муси та спреї. Якщо ви любите експериментувати з іміджем, відтінкові пінки, муси і спреї можуть стати вашими надійними супутниками. Вони нешкідливі для волосся, оскільки фарбують тільки зовнішній шар волосся, не проникаючи всередину, і дають змогу швидко змінити колір волосся.

    Ці п'ять методів допоможуть вам швидко і просто змінити колір волосся в домашніх умовах, забезпечуючи різноманітність у вашому образі без необхідності відвідування салону краси або використання постійних барвників.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.