• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які спеції роблять жінку красивою

    Опубликовано: 2023-11-01 08:28:09

    Спеції - не тільки ароматизатори та приправи для наших страв, вони також можуть сприяти поліпшенню стану шкіри, волосся і нігтів. Давайте розглянемо, які спеції можуть зробити нас красивішими.

    Розмарин

    Розмарин - це не тільки чудова спеція для страв, а й джерело однієї з найцінніших ефірних олій. Вона має омолоджувальні властивості, допомагає поліпшити стан шкіри, сприяє оновленню клітин і виведенню токсинів з організму. Креми з розмарином ідеально підходять для жирної шкіри, допомагаючи звужувати пори і вирівнювати текстуру.

    Кардамон

    Кардамон - одна з найдавніших спецій у світі та її аромат рідко залишає когось байдужим. Його додають до багатьох парфумерних композицій і він має тонізувальні властивості. Ефірну олію кардамону використовують у косметології та фармакології у виробництві мила, зубної пасти і лікувальної косметики. Екстракт кардамону в складі тоніків і пінок добре очищає шкіру і тонізує її.

    Кмин

    Екстракти кмину активно справляються з такими проблемами шкіри, як вугрі, чорні цятки і розширені пори. Ця спеція має чудові тонізуючі властивості і часто використовується в масках і лосьйонах для глибокого очищення шкіри. Косметика з кмином також сприяє розгладженню зморшок і поліпшенню загального тонусу шкіри.

    Імбир

    Імбир часто входить до складу кремів для схуднення і засобів від розтяжок. Екстракт імбиру допомагає зміцнити пружність шкіри і надати їй молодшого вигляду. Завдяки його потужним антиоксидантним властивостям, імбир активно застосовується в профілактиці старіння ніжної шкіри навколо очей.

    Ваніль

    Ванільна олія не тільки має приємний аромат, а й має відбілювальні властивості. Вона допомагає матувати шкіру і запобігає її передчасному старінню.

    Перець

    Перець широко використовується в косметології, зокрема в засобах для догляду за шкірою, розігрівальних кремах і мазях. Його дія спрямована на розщеплення жирових клітин і виведення токсинів з організму. Екстракт перцю застосовується в масажних гелях і скрабах для тіла.

    Кориця

    Кориця, багата вітамінами і мікроелементами, активізує кровообіг і клітинний обмін речовин. Вона омолоджує шкіру, тонізує її і допомагає запобігти утворенню "апельсинової кірки". Ефірна олія кориці також слугує природним афродизіаком.

    Отже, спеції не тільки надають нашим стравам смаку та аромату, але також можуть стати секретом нашої краси та догляду за шкірою. Включіть їх у свій раціон і здивуєтеся результатам, які вони принесуть вашій шкірі та волоссю.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.