• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яблуко перед їжею: ефективний засіб для схуднення

    Опубликовано: 2023-10-30 07:24:35

    Дієтологи стверджують: яблуко, з'їдене за 15-20 хвилин до основного прийому їжі, сприяє активації механізму саморегуляції в організмі. Ця проста дія допомагає ефективно контролювати апетит і вживати їжу меншими порціями. Такі перекуси, які використовуються перед основними прийомами їжі для контролю апетиту, отримали назву "пред'їди" в дієтології. Важлива умова для такої перекуски - вона має бути компактною і низькокалорійною.

    Як ідеальний перекус для перед'їди дієтологи рекомендують яблука. Вжиті перед вечерею чи обідом, вони ефективно зменшують відчуття голоду, що дає змогу вживати менше їжі під час основних прийомів.

    Однак не всі яблука однаково підходять для перед'їди. Кислі яблука, наприклад, можуть стимулювати шлункове виділення, що посилить відчуття голоду. Солодкі яблука можуть викликати спрагу, що не сприяє зниженню ваги.

    Медики рекомендують обирати нейтральні за смаком сорти яблук для перед'їди. Крім того, можна запікати кислі яблука без додавання цукру в духовці, щоб усунути зайву кислотність. Додавання кориці до печених яблук робить закуску ще більш ефективною. Кориця, завдяки своїм поліфенолам, сприяє зниженню рівня цукру в крові та має здатність пригнічувати навіть сильний апетит.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.