• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна отримає важливий допомогу від Японії у вигляді трансформаторів та сонячних панелей

    Опубликовано: 2023-10-24 17:00:10

    Україна отримає важливий допомогу від Японії у вигляді трансформаторів та сонячних панелей. Ця новина стала відомою після зустрічі представників Міністерства енергетики України з делегацією Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA).

    За підсумками цієї зустрічі, Андо Наокі, віце-президент JICA, оголосив про намір Японії продовжити підтримку українського енергетичного сектору. Він також повідомив про майбутні поставки трансформаторів та сонячних панелей в Україну протягом найближчих місяців.

    Питання енергетичної безпеки в Україні викликає особливий інтерес із боку Японії. За словами Андо Наокі, приблизно 40% всієї допомоги, наданої Україні з боку Японії, спрямовано на підтримку енергетичного сектору країни.

    Дана ініціатива свідчить про продовження і розширення співробітництва між двома країнами в сфері енергетики. Японська допомога допоможе Україні поліпшити свою енергетичну інфраструктуру та збільшити ефективність використання відновлюваних джерел енергії.

    Сонячні панелі є ключовим компонентом сучасних систем виробництва електроенергії, сприяючи зменшенню викидів шкідливих газів та залежності від традиційних джерел енергії. Їх поставки до України сприятимуть розвитку відновлюваної енергетики та зменшенню негативного впливу на навколишнє середовище.

    Така допомога стає важливим кроком в покращенні інфраструктури України та забезпеченні стійкості та безпеки енергопостачання. Японська підтримка дозволить Україні покращити інфраструктуру та розвивати відновлювану енергетику, що є надзвичайно важливим в сучасному світі.

    Україна вдячна Японії за підтримку і спільні зусилля у сфері енергетики сприятимуть зміцненню співробітництва між двома країнами у майбутньому. Ця ініціатива сприяє розвитку сталої енергетики та покращенню енергетичної безпеки в Україні.

    Поставки трансформаторів і сонячних панелей від Японії до України свідчать про підтримку та співробітництво між двома країнами в сфері енергетики. Ця допомога допоможе Україні покращити свою енергетичну інфраструктуру та розвивати відновлювану енергетику. Це важливий крок у зміцненні енергетичної безпеки країни та зменшенні негативного впливу на навколишнє середовище.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.