• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Корисна маска для волосся, пошкодженого феном і плойкою

    Опубликовано: 2023-10-23 07:24:19

    Щоденне використання фена, випрямлячів та інших термічних пристроїв може серйозно пошкодити ваше волосся, роблячи його сухим і ламким. Однак є спосіб відновити його здоров'я і красу за допомогою домашньої маски. У цій статті ми детально розглянемо рецепт маски, яка допоможе вам відновити волосся, пошкоджене феном і плойкою.

    Інгредієнти маски

    0.5 склянки кефіру
    1 столова ложка олії (оливкової, реп'яхової або іншої за вашим вибором)
    1 чайна ложка рідкого меду
    1 чайна ложка косметичної маски або бальзаму (це обов'язковий інгредієнт)
    Приблизно 2-3 столові ложки картопляного крохмалю для густоти
    Приготування маски

    У глибокій мисці змішайте кефір, олію, рідкий мед і косметичну маску або бальзам. Ці інгредієнти забезпечать живлення і відновлення вашого волосся.

    Додайте картопляний крохмаль для створення потрібної консистенції маски. Цей інгредієнт допоможе зміцнити маску і зробити її більш щільною.

    Поставте отриману суміш на водяну баню і нагрівайте її, помішуючи, до того моменту, поки маска не набуде сметаноподібної текстури.

    Вимийте волосся шампунем, злегка підсушіть його рушником, щоб воно було трохи вологим.

    Рівномірно нанесіть маску на волосся, приділяючи особливу увагу кінчикам. Потім одягніть душову шапочку й оберніть голову рушником. Це допоможе масці краще вбратися.

    Тримайте маску на волоссі близько 30 хвилин, потім змийте її теплою водою і шампунем, фокусуючись на коренях. Потім нанесіть на волосся бальзам або маску і ретельно змийте.

    Ця маска допоможе відновити структуру вашого волосся і зробить його більш м'яким і блискучим. Повторюйте процедуру раз на тиждень, щоб підтримувати здоров'я і красу вашого волосся, навіть у разі активного використання фена і плойки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.