• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Красива зранку: секрети ідеальної шкіри

    Опубликовано: 2023-10-20 08:28:16

    Мати сяючу шкіру - це мрія багатьох, але ідеальна шкіра не є вродженим даром, вона досягається правильним доглядом. Ранкові рутини з догляду за шкірою можуть значно поліпшити стан вашого обличчя, надавши йому ідеального кольору і текстури.

    Приховування недоліків

    Секрет ідеальної шкіри полягає в тому, щоб знати, як правильно приховати дрібні недоліки. Вам може знадобитися легкий тонувальний макіяж, включно з консилерами, коректорами і маскувальними олівцями. Маскувальний засіб потрібно наносити тонким шаром на чисту шкіру й уважно вбивати пальцями.

    Приховування різних недоліків

    Синці під очима: Для приховування синців використовуйте маскувальний засіб помаранчевого відтінку, він допомагає пом'якшити синяву під очима. Можна також спробувати матову помаду "морквину".

    Пігментні плями, веснянки, темні шрами: Використовуйте білий тональний крем або консилер для освітлення цих дефектів. Або виберіть світлий маскувальний олівець.

    Білі шрами та плями (вітиліго): Темний коректор допоможе замаскувати білі шрами і плями, наносьте його акуратно, не заходячи за межі плям.

    Прищі, червоні плями: Зелений коректор і звичайний тональний крем можуть допомогти приховати прищі та червоні плями.

    Ідеальна шкіра - це результат знання секретів і вміння правильно доглядати за собою. Вам не потрібно бути професійним візажистом, щоб досягти бездоганного зовнішнього вигляду.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.