• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Соцмережа Х впроваджує нову модель підписки: 1 долар на рік

    Опубликовано: 2023-10-19 12:00:23

    Соціальна медіа платформа X, колишній Twitter, оголосила про запуск тестування нової моделі підписки, згідно з якою вона вимагатиме 1 долар США на рік за базові функції.

    Нова підписка, позначена як "Not A Bot", передбачає плату від користувачів за можливість ставити лайки, робити репости та цитування публікацій інших облікових записів, а також додавання закладок до публікацій у веб-версії платформи.

    За даними Reuters, головною метою впровадження цієї нової підписки є боротьба з ботами та спамерами. Вартість підписки може різнитися в залежності від країни через курс обміну валют.

    Представники соцмережі наголосили, що тестування нової підписки не впливає на існуючих користувачів, але нові користувачі, які не бажають платити, обмежаться лише переглядом та читанням публікацій, переглядом відео та підпискою на акаунти.

    Раніше цього місяця генеральний директор X, Лінда Яккаріно, зустрілася з кредиторами компанії та повідомила, що платформа розглядає три рівні підписки на основі кількості показаної реклами користувачам.

    Питання ботів та їхнього впливу на платформу також стає все більш актуальним. У липні Ілон Маск, який придбав компанію минулого року, анонсував обмеження кількості твітів, які можуть бути прочитані користувачами протягом дня з метою запобігання "екстремальному рівню" збору даних і маніпуляціям.

    Проте фахівці рекламної індустрії вважають, що ці рішення створюють виклики для Лінди Яккаріно, яка очолила Twitter в червні і є колишньою вищою керівницею NBCUniversal.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.