• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зміцнення підтримки від Великобританії: $122 млн для України

    Опубликовано: 2023-10-12 09:00:52

    У рамках засідання Союзу Україна-НАТО, Великобританія оголосила про виділення нового пакету військової підтримки для України на загальну суму $122 мільйони. Цю важливу новину оприлюднило Міністерство оборони Великобританії.

    Зазначений пакет підтримки призначений для підтримки українських військових у виконанні низки важливих завдань, таких як розмінування території, ремонт і підтримка військового транспорту, а також посилення оборонних споруд для захисту критичної інфраструктури країни.

    Ця нова інфузія фінансових ресурсів є важливим підтвердженням підтримки і партнерства Великобританії та України в галузі безпеки та оборони. Великобританія і Україна мають довгий історичний досвід співпраці, і цей новий крок свідчить про твердий зобов'язання Великобританії допомагати Україні у важкі часи.

    Підтримка, яку Великобританія надає Україні, включає фінансову допомогу для розмінування території, що є надзвичайно актуальним завданням в контексті конфлікту на сході України. Ця допомога дозволить зменшити ризики для місцевого населення і покращити безпеку регіону.

    Пакет також передбачає фінансування для ремонту і підтримки військового транспорту, що допоможе забезпечити високий ступінь мобільності та бойової готовності українських військ.

    Укріплення оборонних споруд для захисту критичної інфраструктури стане ще одним важливим аспектом, який дозволить Україні підтримувати стійкість та безпеку нації.

    Загалом, ця нова допомога від Великобританії є важливим кроком у зміцненні обороноздатності та безпеки України в умовах надзвичайної складності. Разом з партнерами і союзниками України, Великобританія продовжує виявляти свою підтримку та готовність допомагати країні в утриманні миру та стабільності.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.