• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 4 органічні продукти для красивої шкіри

    Опубликовано: 2023-10-12 07:24:03

    У всьому світі люди, які піклуються про своє здоров'я, переходять на використання органічних продуктів. Пропонуємо тобі приєднатися до них. Ось 4 натуральні продукти, які допоможуть тобі доглядати за шкірою, зберігати молодість і красу.

    Мед

    Мед багатий на антиоксиданти і є природним антисептиком, тому він добре підходить для чутливої шкіри. Він входить до безлічі засобів для догляду за тілом. А головне, що "медотерапія" доступна кожному. Додавай ? чашки меду у ванну для пом'якшення шкіри або наноси на обличчя, залишаючи на 15 хвилин. Ти неодмінно побачиш результат!

    Алое вера

    Лікувальні властивості цієї рослини відомі вже тисячоліття і широко використовуються в медицині. Сік з листя алое вера допомагає за різних опіків, подряпин, порізів і запалень шкіри. Використовують його після укусів комах і просто для зволоження шкіри. А все завдяки алантоїну, натуральним антиоксидантам і бета-каротину, що містяться в рослині й дуже важливі для здоров'я шкіри.

    Ромашка

    Всім відомо, що ромашка гарна для зняття напруги, але не всі знають про її користь для обличчя. Відвари з ромашки підвищують тонус шкіри і очищають її. Якщо у тебе суха шкіра, регулярно обполіскуй її настоєм ромашки. Для цього залий столову ложку сухих квіток склянкою окропу.

    Арганова олія

    Отримана з кісточок плодів аргана, ця олія відома завдяки своєму цілющому впливу на шкіру. Вона вирізняється високим вмістом вітаміну Е і давно застосовується в харчових і косметичних цілях. Арганова олія живить, зволожує і розгладжує шкіру, надає їй еластичність і запобігає висушуванню. Також має ранозагоювальну дію і використовується для лікування опіків і саден.

    Приділяючи увагу цим органічним продуктам, ти можеш поліпшити стан своєї шкіри, подарувати їй здоров'я і сяючий вигляд. Здорова шкіра - ключ до краси і впевненості в собі.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.