• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Швеція розпочинають переговори щодо укладення двосторонньої угоди про забезпечення безпеки

    Опубликовано: 2023-10-06 09:00:29

    У рамках активного розвитку співробітництва та партнерства між Україною та Швецією було прийнято рішення розпочати переговори з метою укладення двосторонньої угоди, яка гарантуватиме безпеку обох країн. Про це повідомив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба після зустрічі з його шведським колегою Тобіасом Більстрьомом.

    Важливим аспектом цих переговорів є підтвердження обоюдного бажання України та Швеції підсилити своє співробітництво у сфері безпеки. Це стає актуальним у контексті збільшення геополітичних напруг та викликів, які стоять перед обома країнами.

    Деталі обговорення угоди щодо безпеки залишаються конфіденційними, але вони обов'язково будуть спрямовані на зміцнення відносин між Україною та Швецією в цьому важливому питанні.

    Додатково до питань безпеки, сторони також обговорили можливості щодо європейської інтеграції України. Ця тема важлива для України, яка прагне зміцнити свої зв'язки з Європейським Союзом та продовжити впровадження реформ для підвищення стандартів демократії та прав людини.

    Попередні результати цієї зустрічі свідчать про позитивний налаштунок сторін на подальше співробітництво та обмін досвідом у різних аспектах міжнародних відносин та безпеки. Україна і Швеція продовжують поглиблювати свої стосунки та знаходити спільні шляхи для забезпечення миру і стабільності у регіоні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.