• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рекордні надходження: Гральний бізнес сплатив 1 млрд грн податків у вересні

    Опубликовано: 2023-10-05 15:00:46

    Гральний бізнес в Україні побив рекорди щодо податкових надходжень у вересні, сплативши понад 1 мільярд гривень, що становить зростання у 32 рази порівняно з минулим роком.

    На цей прогрес вказав народний депутат Ярослав Железняк, наголошуючи, що це вражаючий результат для індустрії. Зазначено, що навіть у звичайному для податкових надходжень в кварталі місяці вересні від грального бізнесу отримано понад 1 мільярд гривень, що на 300 мільйонів більше, ніж за весь минулий рік і в 5 разів більше, ніж за весь 2021 рік.

    Ярослав Железняк відзначив, що вересень є останнім місяцем у кварталі, коли податкові надходження зазвичай не дуже високі та складаються переважно з податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) з виграшів. Однак цього року відзначається значний зріст таких надходжень.

    Порівнюючи з минулим роком, в вересні 2022 року гральний бізнес сплатив лише 31,2 мільйони гривень податків. Тобто, це зростання в 32 рази, за словами депутата.

    Загальні податкові надходження від грального бізнесу за перші 9 місяців 2023 року, відповідно до інформації Податкової служби, становлять вже 6,65 мільярдів гривень. Ярослав Железняк передбачає, що річні надходження від операторів грального ринку можуть досягти очікуваних 7-8 мільярдів гривень.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.