• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прості способи перемогти целюліт вдома

    Опубликовано: 2023-10-04 07:24:56

    Целюліт - це поширена проблема, з якою стикаються багато жінок. Він може з'явитися на стегнах, животі, руках і сідницях, і в кожному випадку вимагає особливого підходу до лікування. Замість занепокоєння, давайте розглянемо кілька ефективних способів, як позбутися целюліту в домашніх умовах.

    1. Масаж для живота:
    Целюліт на животі може виникнути через нерівномірний розподіл жирових клітин. Щоденний масаж цієї ділянки з використанням спеціальної щітки або рукавиць може допомогти поліпшити кровообіг і зменшити видимість целюліту. Для додаткового ефекту можна використовувати кавовий скраб.

    2 Боротьба з целюлітом на руках:
    Целюліт на руках може бути спричинений різними факторами, включно з дієтою, захворюваннями щитовидної залози і порушеним кровообігом. Масаж також корисний у цьому випадку. Ви можете використовувати антицелюлітні бальзами та олії, або звичайну олію виноградних кісточок.

    3. Застосування холоду для стегон:
    Щоб впоратися з целюлітом на стегнах, можна використовувати процедури з холодом. Обмотайте ноги бандажами, просоченими антицелюлітним гелем з охолоджувальним ефектом. Це допоможе прискорити процес спалювання підшкірного жиру. Якщо немає спеціальних гелів, крижані пакети, застосовані з бинтами, також підійдуть.

    4. Боротьба з целюлітом на сідницях:
    Для зменшення целюліту на сідницях можна використовувати антицелюлітну глину. Нанесіть глину на тіло, оберніть себе харчовою плівкою і рушником. Через 20-30 хвилин змийте глину і нанесіть антицелюлітний засіб. Також корисною може бути солона ванна, до якої додається близько 1,2 кг солі та приймається ванна тривалістю 10 хвилин.

    Целюліт - це проблема, з якою можна боротися в домашніх умовах. Важливо пам'ятати, що результати можуть бути помітними не відразу, і для досягнення бажаного ефекту необхідно застосовувати обрані методи регулярно. Крім того, важливу роль відіграє здорове харчування і помірна фізична активність. Не бійтеся прийняти виклик і почати боротьбу з целюлітом вже сьогодні!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.