• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Груша: природне омолодження для шкіри

    Опубликовано: 2023-10-01 07:24:35

    Груша, крім свого приємного смаку й аромату, має дивовижні косметичні властивості, які можуть благотворно впливати на шкіру. Промислова косметика не залишається осторонь і використовує грушу у своїх продуктах, але ви також можете приготувати ефективні засоби для догляду за шкірою на основі цього фрукта прямо у себе вдома. Груша збагатить вашу шкіру природними вітамінами і мікроелементами, сприяючи її зволоженню і омолодженню.

    Відбілювання та догляд за проблемною шкірою

    Якщо вас турбують ластовиння або недосконалості на шкірі, спробуйте наступний спосіб відбілювання. Подрібніть стиглу грушу і відіжміть із неї сік. Потім нанесіть м'якоть груші на обличчя (за сухої шкіри можна змішати м'якоть із сухим молоком до отримання консистенції кашки) на 15-20 хвилин і змийте теплою водою. Ця маска також корисна для шкіри з плямами та недосконалостями.

    Зволоження та живлення для сухої шкіри

    Взимку суха шкіра часто потребує особливо дбайливого догляду. Для цього приготуйте маску з натертої на тертці груші, столової ложки сметани і столової ложки грейпфрутового соку. Нанесіть маску на обличчя і залиште на 30 хвилин, потім змийте теплою водою. Це дасть змогу вашій шкірі зберегти рівень зволоження та живлення в зимовий період.

    Поліпшення загального стану шкіри

    Сік груші підходить для догляду за шкірою будь-якого типу. Маски та лосьйони на основі груші зроблять вашу шкіру гладенькою, поліпшать її пружність і зменшать пори. Наприклад, кашка з м'якоті стиглої груші може залишатися на обличчі протягом 20 хвилин, після чого змивається спочатку теплою, а потім холодною водою.

    Маски для різних типів шкіри

    Для нормальної та жирної шкіри пропонується такий рецепт маски. Візьміть кисло-солодку грушу і розімніть 2 столові ложки її м'якоті. Потім додайте пару чайних ложок збитих білків і нанесіть отриману масу на обличчя. Ця маска допоможе зняти втому шкіри і підняти настрій.

    Омолодження та загоєння

    Груша також сприяє загоєнню шкіри, допомагаючи при саднах і тріщинах, а також надаючи їй ефекту омолодження й освіження. Маска з м'якоті груші може допомогти вам зберегти молодість і красу вашої шкіри.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.