• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Франція і Україна: Спільне виробництво зброї та підтримка в умовах війни

    Опубликовано: 2023-10-02 09:00:19

    Франція оголосила про свої плани співпраці з Україною у виробництві та постачанні зброї, що свідчить про її рішучу підтримку української армії в умовах геополітичних напружень та триваючої війни. Міністр збройних сил Франції, Себастьєн Лекорню, розповів про це під час інтерв'ю з Franceinfо.

    У рамках співпраці Франція планує стати активним учасником українського ринку зброї та стимулювати українські військові структури до замовлення та придбання нової техніки від французьких виробників. Також передбачається спільне виробництво, що дозволить уникнути залежності від застарілої техніки французької армії.

    Міністр Лекорню зазначив, що незважаючи на обмеження у передачі військового обладнання, Франція продовжує допомагати Україні шляхом постачання зброї. Плани французького уряду передбачають видалення застарілого обладнання зі складів французької армії на користь сучасної техніки, яку можна надавати Україні та іншим країнам-партнерам.

    Міністр підкреслив важливість можливості прямого залучення французьких промисловців до української армії і співпраці з українськими промисловими підприємствами як субпідрядниками у виробничому ланцюгу. Це спростить і прискорить обслуговування техніки, постаченої Україні.

    Міністр наголосив, що навіть після завершення конфлікту українська армія потребуватиме відновлення та модернізації, що надасть можливість для співпраці французької промисловості.

    За його словами, понад двадцять французьких виробників зброї вже взяли участь у збройовому форумі, організованому Україною з початку конфлікту, і встановили партнерські відносини з українськими підприємствами.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.