• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Список пріоритетних реформ для України від США

    Опубликовано: 2023-09-27 09:00:59

    У рамках продовжуючого діалогу між Сполученими Штатами та Україною, а також іншими зацікавленими сторонами, США підтвердили свою готовність сприяти Україні у реалізації ключових реформ. Про це оголосила пресслужба посольства Сполучених Штатів в Україні.

    Зазначається, що цей список реформ був переданий українській владі з метою подальших консультацій і обговорення, які спрямовані на підтримку України у її євроінтеграційних зусиль.

    Посольство цитує президента США Джо Байдена, який під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським висловив свою підтримку:

    "Так само, як ми прагнемо допомогти українському народу зараз, ми також прагнемо допомогти йому відновитися і будувати майбутнє, включаючи підтримку реформ, спрямованих на боротьбу з корупцією, створення сприятливого бізнес-середовища, в якому підприємства зможуть процвітати, і де американські та європейські компанії будуть зацікавлені інвестувати".

    США висловлюють готовність співпрацювати з Україною у таких сферах, як боротьба з корупцією, модернізація економіки, покращення інвестиційного клімату, підтримка демократичних інститутів і прав людини. Ці реформи сприятимуть побудові стійкого та процвітаючого суспільства в Україні.

    Пріоритети, визначені США, включають в себе не лише внутрішні реформи, але і підтримку України на міжнародній арені. Спільні зусилля об'єднують країни у змаганні за міжнародну стабільність та безпеку, а також сприяють укріпленню дружніх відносин між США та Україною.

    Для України ця підтримка є важливою на шляху до європейської інтеграції та зміцнення демократичних цінностей. Спільна праця над реформами покаже справжній потенціал України як незалежної, сильної країни на світовій арені.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.