• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Макіяж, який молодить: секрети

    Опубликовано: 2023-09-27 07:24:49

    З плином часу шкіра стає менш пружною, зморшки починають з'являтися, і нам, безумовно, хочеться зберегти молодість і свіжий вигляд. Гарний омолоджувальний макіяж може допомогти вам приховати ці ознаки старіння і відчути себе більш впевнено. Важливо враховувати, що віковий макіяж вимагає особливого підходу, включно з правильним вибором колірної палітри і приділяючи увагу деталям. Давайте розберемося, яким чином можна домогтися цього ефекту.

    1. Дбайте про брови

    Брови відіграють важливу роль у молодому вигляді обличчя. Широкі й надто виразні брови можуть надавати обличчю більш старшого вигляду. Рекомендується підтримувати брови в гарній формі, роблячи їх більш піднятими і такими, що йдуть вгору. Це візуально відкриває очі й піднімає "опущені" лінії віку.

    2. Вибір тонального засобу

    Вибір тонального крему відіграє важливу роль при створенні макіяжу, що омолоджує. Враховуйте тип вашої шкіри під час вибору. Для боротьби зі зморшками можна використовувати ліфтинг-базу з частинками, що відбивають світло. Освітліть зону під очима, обійшовши "гусячі лапки", і нанесіть коректор на носогубні складки. Краще використовувати світлі тони, оскільки темні можуть надавати старшого вигляду. Пудру слід застосовувати з обережністю.

    3. Підбір рум'ян

    Уникайте використання коричневих рум'ян, оскільки вони можуть надавати старшого вигляду. Замість цього вибирайте рум'яна з освіжаючими відтінками, такими як персикові або легкий бордо. Якщо ваша шкіра суха, кращими будуть кремові рум'яна.

    4. Очний макіяж

    Слід бути обережним з макіяжем очей, оскільки опущені куточки очей можуть підкреслюватися некоректним макіяжем. Малюйте лінії, що прагнуть вгору, щоб відкрити погляд.

    5. Макіяж очей

    Для створення молодого і відкритого погляду використовуйте стиль "пташка". Нанесіть світлий тон під бровою, на рухому повіку - нейтральні тіні, а куточки очей підкресліть більш насиченими кольорами. Уникайте великих блискіток.

    6. Губи

    Уникайте темних коричневих відтінків помади, оскільки вони можуть надавати візуально старшого вигляду. Скористайтеся олівцем для губ, щоб скорегувати їхню форму і запобігти розтіканню помади в зморшки. Можете використовувати блиски з легким мерехтінням, але не з великими блискітками.

    З правильним макіяжем можна візуально омолодити свій вигляд і підкреслити свою природну красу. Головне - врахувати особливості віку і підібрати макіяж, який робитиме вас молодшою і свіжішою.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.