• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський розповів про нову зброю від США

    Опубликовано: 2023-09-26 15:00:31

    Президент України Володимир Зеленський оголосив про значні досягнення в оборонній сфері, підкреслюючи результативність минулого тижня в рамках зустрічей з міжнародними партнерами. Згідно з його словами, під час цих зустрічей були ухвалені важливі рішення, зокрема стосовно нового оборонного пакету від Сполучених Штатів. Зеленський відзначив, що цей пакет включає в себе різноманітну зброю, яка буде здатна виявити свою ефективність на полі бою.

    Про це президент розповів у вечірньому зверненні.

    "Оборонні пакети. Від Сполучених Штатів - це артилерія, необхідні снаряди, ракети для "хаймарсів", протиракетні ракети, додаткові системи протиповітряної оборони, тактичні транспортні засоби і інша зброя, яка буде визнана своєю ефективністю на бойовому полі", - сказав Зеленський.

    Наразі не визначено, чи підтвердив президент цими словами заяви американських ЗМІ, які стверджують, що президент Джо Байден обіцяв Україні надати обмежену кількість ракет ATACMS для підтримки війни, але не уточнив їхню кількість або терміни поставки.

    Зеленський також назвав "абсолютною фантастикою" можливість спільного виробництва зброї та оборонних систем між Україною та США, включаючи протиповітряну оборону. Він підкреслив, що це позначиться на підвищенні оборонної міцності України та сприятиме запобіганню можливих російських агресій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.