• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Коаліції спроможностей»: домовленості України та Західу

    Опубликовано: 2023-09-20 17:00:05

    Міністр оборони України, Рустем Умєров, під час 15-го засідання у форматі "Рамштайн" оголосив про досягнення домовленостей між Україною та західними союзниками щодо створення "Коаліції спроможностей". Відповідне повідомлення глава Міністерства оборони розмістив у своєму обліковому записі у соціальній мережі Facebook.

    Головна мета цієї коаліції, за словами Умєрова, полягає в підготовці та удосконаленні Збройних Сил України для майбутнього. Щоб досягти цієї мети, Міністерство оборони визначило п'ять головних кластерів, які вимагатимуть першочергової уваги:

    Протиповітряна оборона.
    Авіація.
    Артилерія.
    Бронетехніка.
    Військово-морські сили.
    Ці кластери стануть основою для розвитку та модернізації українських військових сил, що забезпечить їхню високу бойову готовність та здатність ефективно відстоювати національну безпеку.

    Міністр оборони також закликав західних партнерів продовжувати підтримувати Україну та підкреслив пріоритетні потреби в цьому питанні. Постійна підтримка з боку західних союзників в сфері оборони є важливим фактором для зміцнення безпеки України в умовах геополітичних викликів. Умєров висловив надію, що створення "Коаліції спроможностей" сприятиме подальшій співпраці та удосконаленню оборонних можливостей України.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.