• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 7 продуктів, які зроблять вас ще красивішими

    Опубликовано: 2023-09-13 07:24:22

    Молодість і здоров'я шкіри, волосся та нігтів залежать не тільки від косметики, а й від вашої дієти. Дієтологиня Світлана Фус, експертка програми "Все буде добре", поділилася секретами жіночої краси та розповіла, які продукти слід включити до свого раціону, щоб виглядати молодшою та привабливішою.

    Крес-салат: Цей зелений продукт багатий на антиоксиданти й залізо, які не тільки зволожують шкіру, а й знімають запалення. Рекомендується вживати 80 г крес-салату щодня для видимих поліпшень шкіри через кілька тижнів.

    Зелені боби: Тут міститься багато кремнію, який сприяє росту і густоті вій. Постарайтеся включати в раціон не менше 300 г зелених бобів двічі на тиждень.

    Яйця: Біотин у яйцях допоможе зробити ваші нігті міцними й уникнути їхнього шарування. Однак не переборщіть - не рекомендується вживати більше двох яєць на день через вміст холестерину.

    Шпинат: У ньому присутній лютеїн, який позитивно впливає на здоров'я очних білків і надає їм природного білого кольору. Рекомендується вживати 1-2 склянки свіжого шпинату на день.

    Ківі: Цей фрукт багатий на вітамін К1 і вітамін C, які в поєднанні уповільнюють процес старіння і сприяють виробленню колагену. Досить з'їдати два ківі на день.

    Гарбузове насіння: Тут містяться жирні кислоти омега-3, омега-6 і цинк. Омега-3 і омега-6 зміцнюють волосся, а цинк допомагає йому зберегти блиск. Рекомендується вживати 1-2 ст. ложки гарбузового насіння на день, переважно сирим і натщесерце.

    Насіння льону: Воно багате на вітаміни А, B і E, а також на жирні кислоти омега-3, які зволожують губи і роблять шкіру ніжною та гладенькою. Додавайте його в щоденне харчування в подрібненому вигляді або в салати. Рекомендується вживати не менше 1 ч. ложки на день.

    Пам'ятайте, що краса і молодість починаються зсередини, і правильне харчування може зробити вас ще привабливішими і здоровішими.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.