• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рустем Умєров: Новий міністр оборони України

    Опубликовано: 2023-09-06 16:44:44

    Український парламент Верховна Рада підтримав ініціативу Президента Володимира Зеленського та призначив Рустема Умєрова на посаду міністра оборони України. Після голосування це рішення отримало підтримку 338 народних депутатів.

    Рустем Умєров висловив вдячність за надану довіру і написав у своєму Facebook: "Для мене велика честь бути представленим Президентом України Володимиром Зеленським очолити Міністерство оборони України. Вдячний колегам з парламенту за надану довіру".

    Питання щодо відставки попереднього міністра оборони, Олексія Резнікова, обговорювалося вже протягом декількох місяців та стало актуальнішим через ряд скандалів, пов'язаних із завищеними цінами на продукти харчування та амуніцію для українських військових у закупівлях Міністерства оборони.

    У понеділок, 4 вересня, Олексій Резніков подав заяву про свою відставку з посади міністра оборони України перед Верховною Радою.

    Також в той самий день, Рустем Умєров подав заяву про свою відставку з посади голови Фонду держмайна (ФДМУ). Його відправлення на нову посаду сприймається як важливий крок у реформуванні сфери оборони та відновленні довіри до системи закупівель Міноборони.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.