• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Груди після годування: секрети відновлення

    Опубликовано: 2023-08-28 07:24:35

    Для багатьох мам, які завершили період грудного вигодовування, питання відновлення пружності грудей залишається актуальним. Важливо повернути їм колишню красу і форму. На щастя, є кілька способів досягти цієї мети.

    Масаж грудей: просто та ефективно

    Масаж грудей - це один із способів повернути шкірі пружність. У цьому випадку, вам не обов'язково звертатися до фахівця, ви можете зробити це самостійно. Проведіть гідромасаж з використанням душу. Для цього достатньо направити м'який струмінь води на груди двічі на день. Зробіть 10 кругових рухів за годинниковою стрілкою і 10 проти неї.

    Зволоження: важлива ланка

    Після гідромасажу обов'язково зволожте шкіру грудей. Нанесіть зволожувальний живильний гель або крем і втирайте його м'якими рухами. Подібно до масажу, зробіть 3-5 кругових рухів за годинниковою стрілкою і проти неї. Крем зволожить шкіру, а масажні рухи допоможуть активізувати нервові закінчення і повернути м'язам пружність.

    Гімнастика для Грудей: Вправи в Допомогу

    Фітнес-центри надають комплекси вправ для відновлення пружності грудей. Однак, впоратися з цим можна і вдома. Ось кілька вправ:

    Віджимання від підлоги: Виконуйте різноманітні види віджимань, наприклад, із широко розставленими руками. Зробіть близько 20 повторень на день.

    Робота з гантелями: Ляжте на спину, візьміть гантелі в руки. Піднімайте й опускайте руки з гантелями 10-15 разів. Або стійте, розвівши руки в сторони з гантелями, потім зведіть їх перед собою. Повторіть 10-15 разів.

    Використання грудного еспандера: Розтягуйте грудний еспандер перед собою, роблячи 10-15 повторень на день.

    Приділяйте час Собі

    Пам'ятайте, що відновлення пружності грудей - це процес, що вимагає часу і зусиль. Поступово, із завзятістю і регулярними тренуваннями, ви зможете досягти бажаного результату. Крім того, не забувайте про здоровий спосіб життя, правильне харчування та догляд за шкірою. Ваше тіло заслуговує на турботу й увагу, особливо після такого важливого періоду, як грудне вигодовування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.