• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна вирішить, коли проводити вибори - відповідь Олексія Данілова на заяву США

    Опубликовано: 2023-08-28 16:30:13

    Вибори в Україні, заплановані на 2024 рік, стали предметом обговорення після заяви американського сенатора Ліндсі Грема про необхідність їх проведення, навіть у випадку триваючої війни. Проте секретар Ради національної безпеки та оборони України, Олексій Данілов, підкреслив, що Україна має повну автономію в рішенні про вибори і обрання їх дати.

    За словами Олексія Данілова, проведення виборів можливе лише після завершення бойових дій, оскільки організація голосування в умовах конфлікту є дуже складним завданням. Важливість цього питання полягає в тому, щоб забезпечити можливість голосування для всіх громадян, які мають на це право.

    "Ще раз наголошую, що це справедливість. Держава має забезпечити голосування всіх без винятку громадян, які мають на це право. А під час війни це зробити дуже важко," - зауважив Данілов.

    Згідно з висловлюванням секретаря РНБО, українське керівництво дотримуватиметься Конституції і визначатиме дату виборів згідно з внутрішнім законодавством, і це не буде підпорядковано бажанням зовнішніх партнерів.

    "Визначатимемо, коли нам проводити вибори, згідно з нашим законодавством, а не за бажанням тих чи інших наших партнерів, які вважають, що ми можемо порушувати наші закони. Ні, ми порушувати закони не можемо," - підкреслив секретар РНБО.

    Рішення щодо проведення виборів в Україні залишається національним питанням, і Україна зберігає повну автономію в цьому питанні.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.