• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна готова розглянути обмін Бєлгороду на членство в НАТО, - Зеленський

    Опубликовано: 2023-08-21 09:58:18

    Президент України Володимир Зеленський висловив готовність до розгляду можливих територіальних компромісів, що могли б сприяти вступу України в НАТО. У рамках цього контексту він заявив про можливість обміну територією, включаючи Бєлгород.

    Зеленський висловив цю позицію під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен, відповідаючи на запитання щодо можливих територіальних компромісів як частини процесу вступу України в НАТО.

    Президент підкреслив, що Україна виявляє готовність до обміну територією, включаючи можливість передачі Бєлгороду, в обмін на можливе членство України в Північноатлантичному альянсі.

    Метте Фредеріксен, прем'єр-міністр Данії, відреагувала на цю заяву та підкреслила, що питання щодо майбутнього України є внутрішньою справою самої України. Вона наголосила, що лише українці мають право вирішувати, яким чином просувати процес вступу в НАТО.

    Прем'єр-міністр Данії також відзначила, що її країна буде підтримувати Україну в цьому питанні та надавати допомогу, якщо це буде необхідно. Вона закликала до вирішення цього питання через переговори.

    Заява Зеленського відзначає важливість активного діалогу між Україною та іншими країнами, спрямованого на досягнення конструктивних рішень, які сприятимуть безпеці та майбутньому України у євроатлантичному контексті.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.