• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Догляд за інтимною зоною: секрети бікіні краси

    Опубликовано: 2023-08-22 07:24:08

    Сучасні жінки приділяють особливу увагу догляду за зоною бікіні цілий рік. Починаючи з моменту появи бікіні-стилю з Бразилії, жінки в усьому світі стали більш активно піклуватися про стан цієї інтимної зони.

    Однак домогтися ідеальних результатів вимагає дотримання певних правил, вироблених на основі багаторічної практики.

    Догляд за зоною бікіні може здійснюватися різними методами: голінням, ваксингом (восковою епіляцією) або іншими техніками. Незалежно від обраного способу, перед тим як почати процедуру, важливо провести пілінг - цей етап є невід'ємною частиною процесу. Постійне видалення волосся може призвести до його вростання, тому використання спеціальних масажних рукавичок і скрабу необхідне.

    М'якими круговими рухами проводять масаж шкіри в ділянці бікіні, сприяючи видаленню відмерлих клітин і стимулюючи правильний ріст волосся. Варто зазначити, що гоління не рекомендується для чутливої шкіри.

    Сучасні епілятори роблять процес епіляції безпечним і ефективним. Вони запобігають пошкодженню шкіри та ризику інфекції. Шкіра залишається гладкою і шовковистою до 4 тижнів. Деякі моделі можна використовувати навіть під водою для зменшення больових відчуттів. Такі пристрої здатні видаляти волоски навіть довжиною 0,5 мм.

    Спеціальні стайлери для зони бікіні дають змогу створювати унікальні стилі - зірки, серця, смужки - на інтимній ділянці.

    Щоб уникнути неприємних наслідків, слід регулярно міняти леза бритви, голити в напрямку росту волосся і використовувати традиційні гелі для гоління. Акуратність і ретельність - ключі до безпечної та ефективної гігієнічної процедури.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.