• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Омолоджувальний еліксир із природи: маска на основі петрушки для молодої шкіри

    Опубликовано: 2023-08-20 07:24:12

    Зелень, особливо петрушка і кріп, буквально переповнені вітамінами і корисними мікроелементами. Чому б не скористатися цим багатством природи, щоб подарувати шкірі обличчя омолоджувальне диво і відновити втрачений тонус і свіжість?

    Петрушка - справжня природна скарбниця, що має дивовижні властивості омолодження. Її склад - справжнє джерело корисних речовин. Найважливішим компонентом, що сприяє розгладженню зморшок, є вітамін С, який удосталь міститься в цій зелені.

    Каротин, також виявлений у петрушці, буде вашим захистом від негативного впливу ультрафіолетових променів. Тіамін і рибофлавін заспокоюють запалення і стимулюють процеси регенерації клітин шкіри. Нікотинова кислота покращує кровообіг, збагачуючи шкіру киснем.

    Не менш важливими є мінеральні солі, що входять до складу петрушки, - вони наповнюють шкіру вологою і допомагають їй позбутися токсинів. Флавоноїди і фітонциди сприяють виробленню колагену, який є невід'ємною частиною процесу омолодження.

    Перевага омолоджувальної маски з петрушки полягає в тому, що вона підходить для всіх типів шкіри. Однак алергіки мають бути обережними.

    Рецепт омолоджувальної маски з петрушки:

    Для приготування омолоджувальної маски візьміть 50 г свіжої петрушки та кропу. Ідеально, якщо виростите ці трави власними руками, без використання хімічних добрив.

    Подрібніть петрушку та кріп за допомогою блендера. Додайте 1 столову ложку оливкової олії. Залийте суміш невеликою кількістю окропу до отримання консистенції кашки. Настояти масу протягом 3 годин, потім перелийте її на марлю і нанесіть на обличчя на 15 хвилин. Після закінчення процедури нанесіть зволожувальний крем на шкіру.

    Повертайте молодість і свіжість вашій шкірі за допомогою натурального дару - петрушки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.