• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий пункт пропуску на кордоні з Румунією: Ухвалено рішення Кабміну

    Опубликовано: 2023-08-18 14:30:10

    Уряд України схвалив проект угоди з Румунією щодо встановлення нового пункту перетину кордону, розташованого біля села Біла Церква на Тисменицькому кордоні.

    Згідно з повідомленням видання "Європейська правда", офіційний портал уряду опублікував розпорядження Кабінету міністрів від 15 серпня, в якому було затверджено проект угоди між урядами України та Румунії щодо створення нового міжнародного пункту пропуску на українсько-румунському кордоні. Цей пункт перетину планується розташувати між українським населеним пунктом Біла Церква та румунським Сігету Мармацієй, між якими розташована ріка Тиса.

    Новий пункт пропуску планується створити з метою полегшити пасажирський та вантажний рух між двома країнами, сприяючи покращенню торгівельних та культурних зв'язків. Ця ініціатива може сприяти зростанню обсягів торгівлі та співпраці між Україною та Румунією.

    Реалізація проєкту покликана сприяти спрощенню переміщення людей та товарів між двома державами, а також сприяти розвитку прикордонних регіонів. Відкриття нового пункту перетину може забезпечити зручний доступ для громадян та підприємств до ринків та ресурсів обох країн.

    Цей крок свідчить про прагнення обох країн розширити та поглибити співпрацю в різних сферах. Відкриття нового пункту пропуску може стати ще одним кроком на шляху до зміцнення дружніх та взаємовигідних відносин між Україною та Румунією.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.