• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Одеським ресторанам дозволено працювати до 23:00 годин - Олег Кіпер

    Опубликовано: 2023-08-09 18:00:27

    Одеська обласна адміністрація розширила робочий графік для кафе та ресторанів Одещини, дозволивши їм працювати до 23:00 годин. Одночасно, обмеження на проведення розважальних заходів залишаються: дискотеки та інші подібні заходи мають закінчуватися о 22:00 годині. Про це повідомив Олег Кіпер, глава Одеської обласної військово-цивільної адміністрації, у своєму Telegram-каналі, як передає УНН.

    Рішення про розширення годин роботи закладів громадського харчування було прийнято на користь бізнесу, з метою підтримки галузі та забезпечення більшої гнучкості для роботи підприємств. Тепер власники кафе та ресторанів мають можливість працювати додаткові години, якщо це відповідає їхнім потребам та бажанням.

    Однак, дискотекам і розважальним заходам залишились обмеження на часові рамки - вони повинні закінчуватися до 22:00 годин. Це рішення прийнято для забезпечення спокою та тиші вночі, а також з метою дотримання правил безпеки і уникнення неприємних ситуацій.

    Олег Кіпер також наголосив, що бізнес зобов'язався дотримуватися вимог безпеки та відповідально ставитися до свого персоналу. Приймаючи рішення про збільшення робочого часу для закладів громадського харчування, влада сподівається, що підприємства будуть піклуватися про своїх співробітників і забезпечуватимуть їх можливість вчасно дістатися додому.

    Ця ініціатива робить позитивний вплив на розвиток гастрономічної і ресторанної сфери в Одеській області. Збільшений час роботи дозволить закладам більше обслуговувати клієнтів та підвищити рівень задоволення відпочиваючих, а також збільшити доходи для галузі. Важливою перевагою є також залучення туристів, які можуть більш вільно планувати свій час і насолоджуватися гастрономічними можливостями Одещини до пізнього вечора.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.