• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шедеври фарбування волосся: сучасні тенденції

    Опубликовано: 2023-08-07 07:28:45

    У поточному році при створенні стильних зачісок модним трендом стає прагнення до максимальної природності та натуральності, де традиційне фарбування вже не задовольняє вимогам моди.

    Каштанові відтінки волосся пасуватимуть майже кожній жінці, особливо, коли сонячні промені спекотного літа надають їм красивого переливу, привертаючи захоплені погляди до власниці розкішного волосся. Ці відтінки ідеально доповнять зелені або карі очі, надаючи їм глибину і загадковість, і зроблять образ жінки більш м'яким, ніжним і романтичним.

    Для блондинистих пасом важливо дотримуватися максимально натуральних відтінків, відмовляючись від яскраво-жовтих і занадто світлих відтінків. У тренді перебувають два основні напрямки: платиновий холодний блонд з ніжними попелястими і світло-бежевими відтінками, а також теплий блонд пшеничного відтінку з карамельними і золотисто-русявими відтінками. Для блондинок із блакитними очима підійде прекрасний відтінок платини. Особливої чарівності додасть довгому прямому волоссю тон рудини.

    Руде волосся користується незмінною популярністю. Підходять усі відтінки, від світло-медових до майже червоних. Особливо затребуваним вважається яскраво-мідний. Однак таке волосся потребує ретельного догляду з використанням спеціальних шампунів і кондиціонерів для фарбованого волосся, щоб зберегти яскравість кольору якомога довше.

    Відтінки шоколаду універсальні й пасують як блондинкам, так і брюнеткам, особливо, якщо в них карі або зелені очі. А переконаним брюнеткам пасуватимуть гладкі та доглянуті зачіски з гарячими чорними відтінками. Однак слід пам'ятати, що таке волосся особливо виграшне на молодих дівчатах, бо старші жінки можуть мати з ним дещо агресивніший вигляд.

    Дотримуючись модних тенденцій фарбування волосся, кожна жінка може створити свій неповторний образ, висловлюючи свою індивідуальність і привабливість. Відтінки волосся - це мистецтво, яке дає змогу кожній жінці розкрити свою унікальність і красу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.