• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ефективна домашня терапія для звуження розширених пор

    Опубликовано: 2023-08-04 06:18:10

    Збереження результатів професійного догляду за шкірою в домашніх умовах відіграє важливу роль, і для цього косметологи рекомендують використовувати спеціальну косметику з позначкою "для звуження пор". Ці продукти містять різні групи кислот у поєднанні з ефірними оліями, антиоксидантами, рослинними екстрактами, пептидами, цинком, міддю, а також екстрактами Мертвого моря і водоростей.

    Така комплексна формула дає змогу вирівнювати поверхню шкіри, регулювати вироблення шкірного сала, очищати шкіру, чинити антибактеріальну дію, знімати почервоніння, підсушувати прищі, стимулювати клітинний метаболізм, омолоджувати та зволожувати шкіру, а також відновлювати пошкоджені тканини та захищати дерму від впливу зовнішнього середовища.

    Щоденний косметичний догляд має включати гель для вмивання, лосьйон, крем і сироватку для звуження пор. Тижневий ритуал може включати спеціальний неабразивний пілінг із кислотами, вміст яких не має перевищувати 3%. Пілінг слід наносити на обличчя за допомогою ватного диска і потім змивати водою. Додатково, двічі на тиждень можна робити маску для глибокого очищення шкіри, використовуючи глину, рослинні екстракти та кислоти.

    Особливу увагу варто звернути на вибір декоративної косметики за проблеми розширених пор. Бажано використовувати спеціальні продукти, які не забивають пори і не сприяють активному виробленню себума. Відмінним вибором є мінеральна косметика на основі гіпоалергенних мінералів. Ці продукти не тільки живлять і зволожують шкіру, а й поглинають надлишки себума, вирівнюють рельєф обличчя і надають йому сяйва. Серед мінеральної косметики можна знайти тіні, рум'яна, тональні креми, креми-пудри та пудри.

    Для макіяжу, який допоможе приховати розширені пори і створити ілюзію здорової шкіри, рекомендується використовувати деякі хитрощі:

    Обирайте тональні креми з ефектом сяйва, що містять дрібнодисперсну пудру і світловідбивні частинки. Оптична ілюзія допоможе замаскувати розширені пори на обличчі. Крем слід наносити вбиваючими рухами за допомогою пальців або спонжа.

    Нанесіть пудру з ефектом світіння поверх крему, також використовуючи вбивальні рухи пензля.

    Правильний догляд і вибір косметики допоможуть значно поліпшити стан шкіри, зробити пори менш помітними і створити бездоганний макіяж.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.