• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як захистити волосся від літнього сонця

    Опубликовано: 2023-08-01 10:18:19

    Літній сезон, безумовно, є часом радості та відпочинку, але він також несе загрози для здоров'я нашого волосся. Пекуче сонце і солона морська вода можуть завдати серйозної шкоди нашій шевелюрі. Тому особливо важливо надати додатковий догляд і дбайливе ставлення до волосся в цей період. Кожна дівчина прагне мати гарне волосся в будь-яку пору року, і літо не є винятком. Це час відпусток і спекотних вечірок, коли ми хочемо мати найпривабливіший вигляд.

    Сонце є одним із головних ворогів нашої волохатої краси. Під впливом ультрафіолетових променів, наше волосся може вигоряти, втрачаючи свій природний відтінок і стаючи світлішим. Це відбувається через розпад амінокислот, що складають структуру волосся, під дією ультрафіолету. Особливо вразливі перед цим процесом натуральні блондинки, тому їм слід приділити особливу увагу догляду за своїм волоссям.

    Перше, на що потрібно звернути увагу - це шампунь, який ми використовуємо влітку. Його склад має містити ліпіди, олію макадамії та молочко іланг-ілангу. Ці компоненти відмінно зволожують шкіру голови і запобігають посіченим кінчикам, жорсткості та матовості волосся.

    Щоб захистити волосся від ламкості та впливу зовнішніх факторів, варто використовувати маски для волосся в спекотний період. Нанесіть маску на чисте вимите волосся і тримайте кілька хвилин. Щоб прискорити ефект, можна використовувати спеціальні незмивні спреї для волосся, які обволікають волосся і захищають його від УФ-променів і морської води.

    Уникайте частих занурень у воду і мокрого волосся. Це може негативно позначитися на його стані. Пам'ятайте, що мокре волосся потрібно розчісувати дуже обережно, починаючи з кінчиків і поступово піднімаючись вгору.

    Надихайтеся прикладом знаменитої it-girl Олівії Палермо, яка віддає перевагу зібраним укладкам і лаконічним хвостам. Відмовтеся від складних стайлінгових засобів і фена, давайте своєму волоссю можливість відпочити хоча б раз на рік.

    І, звісно ж, не забувайте про просту, але ефективну пораду з дитинства - вдягайте головні убори, такі як капелюхи або кепки. Це захистить ваше волосся і шкіру голови від перегріву. Після повернення з відпочинку освіжіть кінчики волосся, обріжте їх трохи і зробіть відновлювальні маски для підтримки здоров'я і краси своєї шевелюри.

    Піклуючись про своє волосся влітку і вживаючи простих заходів захисту, ми зможемо насолоджуватися спекотним сезоном, не побоюючись за стан своєї прекрасної шевелюри. Красиве і здорове волосся подарує нам упевненість і прекрасний настрій у будь-яку пору року, навіть під палючим сонцем літнього сезону.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.