• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна здобула грантову допомогу в розмірі 1,25 мільярда доларів від США

    Опубликовано: 2023-08-01 09:00:57

    Україна здобула грантову допомогу в розмірі 1,25 мільярда доларів від Сполучених Штатів Америки, повідомлено Міністерством фінансів України в понеділок.

    Ці кошти були надані Україні за допомогою Цільового фонду багатьох донорів Світового банку і призначені для виконання проекту PEACE in Ukraine.

    Отриманий грант буде спрямований на компенсацію видатків державного бюджету, зокрема на оплату заробітної плати державних службовців та виплати за різними програмами державної соціальної допомоги, такими як допомога по безробіттю, допомога особам з інвалідністю, допомога малозабезпеченим сім'ям, а також виплати субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та інші соціальні виплати.

    Цей грант стане важливим засобом підтримки бюджетних видатків та допоможе забезпечити соціальний захист населення в умовах економічних викликів та складної ситуації з безпекою в країні.

    Проект PEACE in Ukraine передбачає реалізацію ряду ініціатив, спрямованих на сприяння миру, стабільності та соціального благополуччя в Україні. Отримані грантові кошти забезпечать необхідні ресурси для успішного виконання цих ініціатив та допоможуть підтримати розвиток та стабільність країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.