• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Навчальні ігри у водоймі

    Опубликовано: 2023-07-23 10:48:09

    Перш, ніж пустити малюка у водойму, переконайтеся в його безпеці. Самостійно обстежте дно на предмет наявності осколків пляшок, корчів, битою арматури та інших неприємних «сюрпризів». Обов’язково дізнайтеся глибину водойми, чи є на дні ями і різкі переходи з мілини на глибину. Зверніть увагу на санітарний стан водойми, температуру води (для дітей-дошкільнят температура води повинна бути не менше 23 градусів), наявність вирів і силу течії річки, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Обирати місце для навчання дитини-дошкільника плавання необхідно поряд з берегом, де глибина не перевищує 1 метра, тобто приблизно по груди маляті (а краще по пояс). Ну і, звичайно, не залишайте дитину без нагляду під час навчання.
    Які ж є навчальні ігри для того, щоб зробити з Вашого малюка плавця вищої кваліфікації?

    1.«Поплавки».
    гра цікава навіть для дорослої людини, не кажучи вже про дитину. Її суть полягає в тому, щоб присісти під воду, зробивши глибокий вдих, і, обхопивши коліна руками, спливти на поверхню, як поплавок.
    2.«Зірка».
    Напевно, ця гра також Вам знайома. Суть її в тому, щоб, стоячи рівно у воді, підняти руки вгору і плавно лягти на живіт на воду. Після цього розвести руки і ноги в сторони і розслабитися, плавно погойдуючись на воді.

    3.«Дельфінарій».
    Така гра дійсно нагадує поведінку дельфінів. Суть її полягає в тому, щоб зануритися у воду, зробивши глибокий вдих, після чого вистрибнути якомога вище і зробити видих.
    4.«Опорний м’яч».
    Для цієї гри дитині знадобиться надувний м’яч, не потопаючий у воді. Треба взяти його в руки, лягти на воду і, спираючись на нього, плисти, працюючи ногами і намагаючись міняти напрямок.
    5.«Наввипередки».
    Суть цієї гри в тому, щоб навчити дошкільника переміщатися у воді, допомагаючи собі руками і ногами, роблячи гребки навколо тіла. Для цієї гри Вам знадобляться плаваючі іграшки, якими Ви користувалися в домашній ванній. На відстані 3-4 метрів від берега покладіть іграшки на воду, після чого, за сигналом, біжіть до них від берега наввипередки. Добігши до іграшки, малюк повинен взяти її і повернутися з нею на берег. Переможцем стає той, хто зібрав більше іграшок.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.