• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «єБронювання»: Уряд України розробляє нову онлайн-систему

    Опубликовано: 2023-07-21 13:00:58

    Уряд України розробляє нову онлайн-систему під назвою «єБронювання», яка має на меті впровадити механізм електронного бронювання військовозобов'язаних працівників. Ініціатива спільна між Міністерством економіки та Міністерством цифрової трансформації передбачає створення централізованого реєстру критично важливих підприємств, які мають право на бронювання військовозобов'язаних працівників.

    Заступник міністра економіки Ігор Фоменко підтвердив цю інформацію на зустрічі з представниками Європейської бізнес-асоціації. Наразі вже заброньовано понад 500 тисяч військовозобов'язаних, а також визначено близько 4 тисяч підприємств як критично важливі, залишаючи поза увагою ті, які належать військово-цивільним або районним військовим адміністраціям.

    «єБронювання» має забезпечити зручну та ефективну систему, де підприємства створюватимуть свої особисті кабінети та вводитимуть дані щодо військово-облікової спеціальності працівників. Всі необхідні дані будуть автоматично підтягуватись з Пенсійного фонду та Податкової служби, що зробить процес бронювання простим та швидким. Згідно з планами, у заявці підприємства буде QR-код, що підтверджує бронювання, а його можна буде роздруковувати.

    Ігор Фоменко також додав, що реалізація проекту може зайняти до трьох місяців, оскільки це вимагатиме повного перегляду діючого алгоритму бронювання та його заміни на ефективну та сучасну систему «єБронювання». За теперішніх обставин, ініціатива покликана забезпечити оптимальну взаємодію між військовими та цивільними структурами, забезпечуючи бізнесу надійний доступ до військовозобов'язаних працівників.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.