• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іспанія допомагає Україні: Чотири танки Leopard 2A4 в дорозі

    Опубликовано: 2023-07-20 17:00:52

    Іспанія продовжує надавати підтримку Україні в умовах російської агресії, відправляючи ще чотири танки Leopard 2A4 та іншу військову техніку. Про це повідомило Міністерство оборони Іспанії. Наступного тижня ця нова вантажівка військової техніки прибуде на територію України.

    Україні буде передано 4 танки Leopard 2A4, а також 10 бронетранспортерів, броньовані позашляховики, легкі вантажівки та машини швидкої допомоги. Ця ініціатива має сприяти посиленню обороноздатності країни та допомогти у протистоянні агресору.

    Постачання військової техніки та боєприпасів великого калібру для України триватиме протягом усього літнього періоду, зазначило Міністерство оборони Іспанії. Це ще один важливий крок у зміцненні оборонної потужності України.

    Крім танків, Іспанія також відправила в Україну польовий госпіталь, що обладнаний відділенням невідкладної хірургії, післяопераційним відділенням, стерилізаційним обладнанням, лабораторією та збільшеною кількістю ліжок. Ця допомога є важливою, оскільки війна призводить до серйозних людських травм та потребує належної медичної допомоги для поранених.

    Відправлення додаткових чотирьох танків Leopard 2 та іншої військової техніки було анонсовано Маргаритою Роблес, міністром оборони Іспанії, 25 травня. Це ще один прояв солідарності та підтримки з боку Іспанії в боротьбі України за свою територіальну цілісність та безпеку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.