• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Угода між Україною та Канадою: Молодіжна мобільність стає реальністю

    Опубликовано: 2023-07-20 12:30:38

    Кабінет Міністрів України 18 липня схвалив проєкт закону «Про ратифікацію угоди між урядом України та урядом Канади про мобільність молоді».

    Згідно із повідомленням представника Кабміну у Верховній Раді Тараса Мельничука, законопроєкт передбачає ратифікацію угоди, що дозволить виконати внутрішньодержавні процедури, необхідні для практичної реалізації угоди. Головною метою цієї угоди є створення необхідних правових умов для розвитку молодіжних зв'язків між Україною та Канадою, зокрема, організація обмінів молоддю обох країн.

    Угода про молодіжну мобільність між Україною та Канадою надасть молоді унікальну можливість подорожувати, тимчасово працевлаштовуватися та набувати життєвого досвіду за кордоном. Крім того, це допоможе збагатити їх знання про культуру, суспільство та мову іншої країни.

    Підписання цієї угоди стане важливим кроком у розвитку співпраці між Україною та Канадою в молодіжній сфері. Завдяки мобільності молоді, українські та канадські молоді матимуть змогу взаємно обмінюватися досвідом, знаннями та культурними цінностями, що сприятиме зміцненню дружніх стосунків між державами.

    Ця ініціатива спрямована на створення сприятливих умов для освіти та професійного розвитку молоді, сприяючи взаємному розумінню і довірі між народами. Мобільність молоді є потужним інструментом для зближення країн та розвитку їхньої співпраці у різних сферах.

    Реалізація угоди про молодіжну мобільність між Україною та Канадою збільшить можливості молоді для освіти, культурного обміну та взаємодії. Це відкриє нові перспективи для молоді обох країн та збагатить взаємний діалог і розуміння між націями.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.