• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дозвілля малюків: ігри з водою

    Опубликовано: 2023-07-16 10:48:43

    Абсолютно всі малюки дуже прагнуть пізнати навколишній світ, це природній інстинкт і законне бажання, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Їм цікаво все!

    Однак, вода залишається завше одним з найбільш захопливим з дитячих досліджень.

    Ігри з водою – генератор хорошого настрою для всієї сім’ї, а ще один з найприємніших способів навчання.

    1.«Плаває-тоне».
    Щоб перевірити,що плаває, а що тоне, кидаємо у воду все підряд: різнофактурну тканину, папір, картон різного розміру, резинові, дерев’яні, плюшеві, металічні і пластикові іграшки, корок та ін..
    2.Виловлюємо ситечком м’ячі для пінг-понгу.
    3.Якщо є світлий кафель у ванній чи скляна душова кабінка, можна малювати на них спеціальними фарбами.
    4.Ще одна частина гри і занять для кухні. «Розчиняється – не розчиняється». Змішуємо воду з сіллю, цукром, чаєм, кавою і крупою. Заварка не розчиняється, але плаває на поверхні , крупа тоне і т.д.
    5.Можна змішувати з водою будь-які продукти, молоко (вода робиться мутною), борошно, цукор, кефір, варення, мед. Красиво дивиться туш. Якщо в розчин туші додати товчене активоване вугілля, вода знову стане прозорою.
    6.Соняшникова олія не розчиняється і лишається зверху. Якщо акуратно додати миючий засіб, то отримаємо «листковий пиріг». Можна налити олію в підфарбовану воду і профільтрувати.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.