• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Що подарувати малюкові

    Опубликовано: 2023-07-13 10:48:22

    У ваших друзів або близьких народилася дитина?

    Саме час приготувати і вручити подарунок, как передает Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Наші поради допоможуть вам вирішити, що краще подарувати.
     

    1.Тривіальний подарунок — грошова купюра підходящого номіналу. Варіант простий і універсальний. Він хороший, якщо батьки не кажуть, що саме потрібно для щастя малюка. Тільки знайдіть красиву листівку, мода на конверти давно пройшла!
    2.Автокрісло стане в нагоді тим, хто часто їздить власною автівкою і хоче возити малюка з собою. Майте на увазі, цей подарунок вимагає детального обговорення з батьками, так що сюрприз зробити не вийде — скоріше, це рішення насущного питання.


    3.Підгузки — далеко не романтичний, але вкрай практичний подарунок. Дарувати одну упаковку не має сенсу, краще відразу відвідаєте оптову базу. Чудовим доповненням стануть серветки з просоченням і відро для використаних «памперсів».
    4.Дитяча білизна та одяг — але обов’язково на виріст. Діти ростуть швидко, так що купувати подарунок точно за міркою безглуздо.


    5.«Транспорт» для крихти — слінги і перенесення. З ними малюк зможе завжди бути поруч з мамою. Якщо батьки воліють не навантажувати спину, то можна доглянути коляску. Обов’язково обговоріть цей подарунок з батьками.
    6.Аудіодиски з музикою — інтелектуальний дар малюкові. Зараз можна вибрати самі різні твори, від класики до творів для найменших. Зустрічаються навіть записи для певних знаків зодіаку.


    7.І звичайно, не можна забувати про іграшки! Розвиваючі килимки, каруселі та брязкальця всіх сортів і розмірів годинами розважатимуть малюка. А поки він втамовує свою цікавість, батьки зможуть трохи перепочити і в черговий раз сказати вам щире «Дякую!».

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.