• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 3 способи відновити дихання

    Опубликовано: 2023-07-12 16:48:58

    Якщо раптом у вашої малечі забився носик і ви не знаєте як пришвидшити процес відновлення нормального дихання, ми висвітлимо нижче 3 поради як це можна зробити швидко і безболісно, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net
     

    1.Варто час від часу використовувати морську сіль під час купання малечі.
    Коли дитина знаходиться у ванні стимулюйте пірнати, бути активною. Ваше завдання – природнім способом промити носик солоною водичкою. Це зміцнює слизову оболонку.


    2.Використовуйте аспіратор для носика.
    Діти до 1-2 року не вміють шмаркатись, але не можна допускати щоб слиз назбирувався. Потрібно закинути голівку малюка і швидким рухом видалити йому виділення. Ось і дихати виходить.


    3.Можна промивати ніс малюку шприцом без голки, та ми пропонуємо використовувати спеціальний йогівський пристрій (посуд) «неті пот». Соляний розчин чи відвар трав наливають в чайничок і по черзі промивають кожну ніздрю. Варіант для старших дітей.

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.