• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Здоров’я та розвиток в дитячих ніжках

    Опубликовано: 2023-07-06 17:28:55

    Ступня —  немов карта всесвіту всього організму вашої дитини.

    Тому настільки ефективні нехитрі заняття на масажному килимку, що стимулюють стопу — як для дорослих, так і дітям.
     

    Це дуже чудовий спосіб профілактики плоскоступневості.

     

    Масажна доріжка дозволяє робити масаж без особливих зусиль: достатньо лише покласти її в зону, де грає дитина, і багаторазове проходження по даної поверхні забезпечено, воно так само дозволяє різноманітно і ефективно масажувати стопу вашої дитини.
     

    Ви можете вкладати в кишені доріжки масажні наповнювачі: пісок в мішечку, дрібні круглі камінчики, негострі ґудзики, різні крупи (рис, гречку), квасоля і багато іншого. Доріжка кладеться під спорткомплекс і малюк, роблячи кроки, мимоволі наступає на неї, масажуючи тим самим стопу.
     

    Крім того, даний аксесуар може бути і тактильної доріжкою: його можна використовувати для ігор з розвитку тактильних відчуттів. Для самих маленьких дітей ви можете наповнити кишеньки різними на дотик предметами і матеріалами, а зы старшими хлопцями можна грати в «угадайку»: в кишеню кладеться об’ємна буква (цифра, геометрична фігура та ін.), Дитина повинна визначити на дотик, що це таке .

    roditeli.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.