• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інвалідність після інфаркту

    Опубликовано: 2023-07-06 15:30:07

    Пацієнтам, які мають аневризму серця та перенесли інфаркт міокарда рік тому або більше, може бути присвоєно ІІ групу інвалідності. При цьому вони можуть займатися розумовою роботою без значного нервово-психічного навантаження або легкою фізичною роботою. У більшості випадків після оцінки медичною комісією встановлюється ІІІ група інвалідності.

    Присвоєння інвалідності та визначення групи залежить від рівня обмеження здатності до праці та функціонування особи. У разі аневризми серця та попереднього інфаркту міокарда, враховуються медичні показники, такі як ступінь пошкодження серцево-судинної системи, функціональні можливості пацієнта, його здатність до самообслуговування та виконання різних видів робіт.

    Встановлення ІІ групи інвалідності дає пацієнтам певні пільги та соціальну підтримку з боку держави. Це може включати безкоштовну медичну допомогу, компенсації за ліки та процедури, пільги при проїзді та інші види допомоги, які спрямовані на полегшення життя та поліпшення якості життя інвалідів.

    Важливо відзначити, що кожний випадок оцінюється індивідуально, і призначення інвалідності та визначення групи залежить від конкретних обставин, медичного обстеження та рішення медичної комісії. Пацієнти повинні звернутися до відповідних органів соціального захисту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.